header

nieuwsbrief voortvarend westland april

Geplaatst op 15-04-2020  -  Categorie: Regio

Goedemiddag allemaal op deze mooie woensdag,

Ondanks de coronacrisis staat de nieuwsbrief vol met werkzaamheden die niet stil liggen en werkzaamheden die op stapel staan…

Er wordt gewerkt aan het verbeteren van het vaarwegennet maar soms worden er ook vergunningen uitgegeven waarbij niet echt goed nagedacht is over de gevolgen voor het vaarverkeer.

Weinig nieuws over leuke uitstapjes dit keer, maar dat is ook logisch… en het zou ook niet leuk zijn om jullie lekker te maken, terwijl het nauwelijks mogelijk is om er gevolg aan te geven. Maar gelukkig kan varen nog steeds… zo zag ik van het weekend bij het theehuis in Clingendael tegenover de Japanse tuin (Den Haag), mensen met zijn tweetjes in een huurkano de knooppuntenbordjes volgen door de stad.

Dat zijn dan toch weer leuke dingen voor de mens… en nu niet in draf op de kanoverhuur af! Maar…. als je goed nadenkt zijn er nog best wel leuke dingen te doen om er eventjes tussenuit te knijpen en een frisse neus te halen. Vooral voor deze thuiswerker…. een must… en dat ga ik zo meteen dan ook doen. Het is mijn vrije woensdag… maar de nieuwsbrief moest er wel op tijd uit natuurlijk!

Veel leesplezier en blijf gezond!

Groetjes, Annelies

nieuwsbrief voortvarend westland april