Voorbereidingen hellingen voorjaar 2020 gestart

Geplaatst op 25-02-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur:

Beste leden van de wsv Callenburgh,

De hellingorganisatie is gestart met de voorbereidingen voor het hellingen op 3 en 4 april. Dat is al over zo'n 40 dagen. Aanpak zal zijn om op de vrijdag de boten met de portaalkraan te water te laten en zoveel mogelijk boten met de hydraulische botenwagen. De resterende boten volgen dan op de zaterdag.

Veel deelnemers hebben nog geen mogelijkheid gezien om het geplande en genoteerde onderhoud aan hun boot te realiseren. Zo bleek uit een rondje dat de havenmeesters en de hellingorganisatie hebben gelopen. Het lijkt dus nog gezelllig druk  te worden de komende periode omdat vanaf 14 maart de stofstop ingaat.

Alle deelnemers hebben inmiddels een email ontvangen waarin ze gevraagd worden om vooral op de vrijdag aan te sluiten.  ongeveer de helft van de deelnemers heeft hier al op gereageerd. Deze mail is nodig om een indeling te maken. Het gaat om bijna 75 boten, en dat vraagt om een goede logistieke planning van de vrijwilligers van de hellingploeg. Mocht uw boot op de zijterreinen staan en heeft u nog geen mail van ons ontvangen, neem dan even contact op met de hellingcoördinator, John Ribbe, 06-24740687. Dat mag ook wanneer u bij de hellingploeg wilt aansluiten.