WSV Agenda

Op deze pagina vind u alle informatie terug aangaande activiteiten op de haven.

Denk hierbij o.a aan het rooster voor de werkochtenden, hellingdagen, evenementen , ledenvergaderingen, enzovoort.

Sinds juni kunt u (bij voorkeur) digitaal inschrijven op een activiteit wanneer deze een plusje achter de activiteit heeft staan.

Door op dat plusje te klikken start u de digitale inschrijving. Die start vervolgens uw mijn Callenburgh  omgeving waarin u eventuele instructies krijgt, bijvoorbeeld om te betalen. Ook dat kan nu in de digitale omgeving. De vereniging ontwikkelt zich dus nog steeds verder.

Voor meer informatie over de hellingdagen kunt u terecht bij de havenmeesters en de hellingcoördinator.

Verhinderd deelname werkochtend

Bent u verhinderd om aan een werkochtend deel te nemen?  Dan kunt u contact opnemen met een van onze havenmeesters. Tel. 06-13080971 of retseemnevah.[antispam].@wsvcallenburgh.nl

WSV Callenburgh

2021 Activiteit