header

WSV Callenburgh, dé watersportvereniging in Vlaardingen

In de Broekpolder in Vlaardingen is al sinds lange tijd de watersportvereniging Callenburgh gelegen. Met 178 boxen een gezellige vereniging. in 2010 is de haven volledig gerenoveerd. Er zijn nieuwe steigers geplaatst, er is een vuilwaterstation gekomen en er is wifi aanwezig.

In ons clubgebouw kunt u terecht voor een kopje koffie, een broodje en een borreltje. Ook kunt u gebruik maken van douches en een wasmachine. Er zijn genoeg stroom- en waterpunten per steiger. Op de twee bergingsterreinen kunnen in de winterperiode de boten gestald worden. Met onze eigen botenkraan worden de boten uit het water getild; we beschikken over steunen die beheerd worden door de vereniging.

"Je kunt zo heerlijk varen op de Vlaardingse vaart. Of je blijft in de prachtige Broekpolder of je vaart door het Westland naar Delft en vandaar naar de rest van Nederland."

  Clubgebouw wsv de Callenburgh

Het clubgebouw is voor ons allemaal. Een aantal barvrijwilligers doen hun best om het zo gezellig mogelijk te maken. Met de huidige bemensing en onder de noodverordeningen gelden de volgende openingstijden:

(alleen afhalen)

Ma t/m Vr  gesloten
Zaterdag 14:00 19:00
Zondag 14:00 19:00

Er is nog steeds behoefte aan barmedewerkers om de openingstijden van ons clubgebouw te kunnen verruimen. Wanneer u mogelijkheden ziet om daar bij te dragen, neem dan contact op met de barbeheerder of met het bestuur.

 

  Nieuwe leden

Zoekt u nog een leuke haven waar u altijd terecht kunt, neem dan contact op met de havenmeester. Na een afspraak en bezoek aan de haven wordt u voorgedragen als lid of komt u op de wachtlijst. Het lidmaatschapsjaar loopt gelijk aan het kalenderjaar. Kijk voor onze tarieven in
de Tarievenlijst-2021.

Download het inschrijfformulier.

  Passanten

Bent u passant en wilt u een nachtje overblijven, dan is dat geen probleem. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten.

Neem voordat u komt, contact op met onze havenmeester.

Ook walpassanten zijn welkom. Op het bergingsterrein kunnen trailers gestald worden. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met de havenmeester.

  Ontspanning

De ontspanningscommissie van WSV Callenburgh organiseert regelmatig activiteiten voor alle leden. Zoals openingsvaren aan het begin van het nieuwe vaarseizoen, kaartmiddagen op de zondag, visconcours, etc. 

Hou de agenda in de gaten voor alle evenementen.

dronefoto2

Foto insturen

Heeft u een leuke foto van onze prachtige haven, stuur deze dan in.

Dan plaatsen wij hem op de website en bij het foto archief

IMG 3927